Doulapaket

Anlitar ni mig som doula, får ni helt stöd under er livs fina händelse. Doulapaketet innefattar ett förberedande samtal där vi går igenom förlossningen, smärtlindring, era önskemål och allt annat som ni tycker är viktigt. Efteråt är jag tillgänglig via telefon när det uppkommer några frågor eller funderingar.

Jag har jourtid 24 timmar om dygnet två veckor innan och två veckor efter det beräknade förlossningsdatumet som betyder att ni kan nå mig dygnet runt vid frågor eller början av förlossningen.

Jag är med er från den tiden ni behöver mig som stöd hemma eller på sjukhuset (även redan under latensa fasen om ni så önskar), till den stunden då nya familjemedlemmen är född. Jag stannar med er tills amningen har kommit igång eller så länge ni önskar.

När ni har gjord era första steg i nya familjelivet kommer jag på ett eftersamtal där vi kan gå igenom förlossningen och klargöra alla frågetecken. Jag hjälper till med praktiska tips om bebisen, amningen eller vardagsplanering i er nya familjesituationen. Jag kan även ta hand om bebisen för en stund om ni behöver en kort vilostund, dusch eller fixa något annat.